Những lời chúc 8/3 bằng tiếng Anh ý nghĩa nhất gửi đến nửa kia

Nếu nửa kia của bạn là người ngoại quốc hoặc đang ở nước ngoài, có lẽ bạn sẽ muốn dành tặng đến họ những lời chúc 8/3 bằng tiếng Anh.

Nhân ngày Quốc tế Phụ nữ, hãy dành những lời chúc 8/3 bằng tiếng Anh đến những người phụ nữ giữ vị trí đặc biệt trong trái tim, trong cuộc sống của bạn, từ người mẹ, chị em gái, vợ, người yêu... Đây là một ngày để ghi nhận và tôn vinh những đóng góp tuyệt vời của phụ nữ cho toàn xã hội và cuộc sống.

Phụ nữ là sự kết hợp của sức mạnh, trí thông minh, tình yêu và sắc đẹp. Mỗi người là một cá thể độc đáo, riêng biệt và không hòa lẫn. Xuyên suốt lịch sử từ trước đến nay, phụ nữ luôn phải cố gắng đấu tranh cho những bất công và định kiến của xã hội.

Những lời chúc 8/3 bằng tiếng Anh ý nghĩa nhất gửi đến nửa kia - Ảnh 1.

Trong những dịp đặc biệt như Quốc tế Phụ nữ, hãy dành một lời chúc mừng gửi đến người phụ nữ quan trọng trong cuộc đời mình. (Ảnh: Askideas).

Những lời chúc 8/3 bằng tiếng Anh

- Happy Women’s Day to a woman that constantly inspires me. Your beauty, dedication to your work, and the love you hold for those around you makes you shine. I hope today you feel spoilt and appreciated. Thank you for all you do!

- To my dearest wife, happy Women’s Day! Thank you for showing me that the impossible is actually possible. The way you balance work, family, friends and us - it never ceases to amaze me. Enjoy today, and know that I love you.

- Happy Women’s Day to a very special friend. Today we celebrate phenomenal women, and you are without a doubt one of them. Thank you for making this world a better place. I hope you’ll smile receiving this, knowing that you are in my thoughts, and in my heart.

- Happy Women’s Day! Thank you for being the woman you are. I could not imagine the world without you!

- To my beautiful sister, happy Women’s Day! I hope you know just how special as you are. Thank you for all you do. Your character and achievements make me feel incredible. Have the best day today!

- Wishing a very Happy Women's Day to the most amazing women I know!

- Smart, unique and special for sure. Beautiful mind and soul so pure. That's my Woman. And it's your day, my dear!

- A graceful woman gets strength from troubles, smiles when distressed and grows even stronger with prayers and hope. Wishing you a very happy Women's Day. So be grateful because today is your day!

- Wishing you a day filled. With goodness and warmth, wishing you happiness... Today and forever.

- No matter from which angle I look at you, you appear to be an angel and Women's Day is the perfect to say: I am so lucky to have you in my life.

- Have your ever looked within yourself? You don't realize how precious you are... Happy Women's Day.

- You have everything in you and that's the reason why the world is celebrating you! So follow your dreams... and make them come true!

- A strong woman draws inspiration from herself and fights every war bravely. Celebrating the valor of females. Happy Women’s Day!

- A women’s strength can't be defined by how much she achieves rather it can be judged by seeing how much she has struggled for it. Happy Women’s Day!

- Being a woman is not easy. Juggling between family and work needs a lot of patience’ and you have tons of it. Wishing you a very happy Women’s Day.

- You fill my heart with so much love and joy. Had you not been there my life would have been so lonely. Happy Women’s Day!

Mỗi ngày mới, phụ nữ lại có những cách truyền cảm hứng cho những người xung quanh. Với nguồn năng lượng của mình, sự quyết tâm và tấm lòng vị tha, họ xứng đáng được tôn vinh 365 ngày trong năm, không chỉ riêng ngày 8/3. Nhân dịp Quốc tế Phụ nữ, hãy ghi nhận những đóng  góp đó bằng cách gửi đến họ những lời chúc 8/3 bằng tiếng Anh để thể hiện tình cảm của mình.

Tối nay ăn gì: Mâm cơm đơn giản, dễ nấu để các chàng chiêu đãi chị em dịp 8/3Tối nay ăn gì: Mâm cơm đơn giản, dễ nấu để các chàng chiêu đãi chị em dịp 8/3 Ngày 8/3, cùng ngắm những người phụ nữ có nét đẹp dị biệt không lẫn vào đâuNgày 8/3, cùng ngắm những người phụ nữ có nét đẹp dị biệt không lẫn vào đâu Mùng 8/3, tôi đề nghị chồng đừng tặng hoa, hãy nấu cơm, rửa bát, quét nhàMùng 8/3, tôi đề nghị chồng đừng tặng hoa, hãy nấu cơm, rửa bát, quét nhà
chọn
Chân dung công ty bất động sản 2 tuần tuổi vừa mua hơn 27 triệu cổ phiếu một ngân hàng
Bất động sản Dragon, đơn vị vừa mua hơn 27 triệu cổ phiếu TPBank, là doanh nghiệp mới được thành lập vào cuối tháng 11 và là công ty con của DOJI Land.